Vi på Spelkoder.se strävar alltid efter att göra köpprocessen så enkel och bekväm som möjligt. Har du hittat den spelkod du letar efter? Bra jobbat! Du är nästan i mål. Följ våra tre enkla steg och upplev Sveriges mest prisvärda och smidiga spelbutik.

Säkra betalningsmetoder

Säkerhet är en högprioriterad fråga för oss. Därför erbjuder vi endast välrenommerade och säkra betalningsmetoder, såsom Swish, Visa och Mastercard.

Alla transaktioner hos Spelkoder.se blir noggrant kontrollerade för att säkerställa allas säkerhet. Vi är väldigt säkra om bägge parters säkerhet.

Snabb support

Behöver du hjälp med ditt köp eller har du frågor om installationen och aktiveringen av din produktnyckel? Tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida för snabb och professionell assistans.

Vi förstår hur viktigt det är att erbjuda snabb och förstående support. Därför lägger vi stor vikt vid att maximera och förbättra vår support-process för att ge dig en så behaglig och smidig upplevelse som möjligt.

Kundservice

Hur går det egentligen till när man köper ett spel digitalt från Spelkoder.se?

Alla våra produkter är digitala och levereras i form av en produktnyckel till din e-postadress. När vi bekräftat ditt köp skickar vi omgående en e-post med aktiveringsinstruktioner och din produktnyckel.

Behöver du hjälp att aktivera din produkt? Besök vår installationssida för instruktioner och support.

Installation

Smidig checkout & Blixtsnab leverans

När vi skapade Spelkoder.se ville vi göra köpprocessen så smidig & enkel som möjligt. Har du hittat Spelkoden du vill köpa? Grymt, då är du nästan där! Följ våra tre enkla steg och upplev Sveriges billigaste & smidigaste Spelbutik. 

Säkra betalningsmetoder

Säkerhet är en av våra viktigaste aspekter. Vi använder endast välkända och säkra betalnings metoder, såsom Swish och Visa & Mastercard. 

Alla transaktioner hos Spelkoder.se blir noggrant kontrollerade för att säkerställa allas säkerhet. Vi är väldigt säkra om bägge parters säkerhet.

Snabb support

Behöver du hjälp med ditt köp eller har frågor om installationen och aktiveringen av din Spelkod? Kika in vår kundservice sida och kontakta oss omgående.

Vi vet hur viktigt och värdefullt det är med en förstående och snabb support. Därav strävar vi ständigt efter att maximera och göra support-processen till en så smidig och trevlig upplevelse som möjligt.

 

Kundservice