Operativsystem

Handla operativsystem från Microsoft till Sveriges mest konkurrenskraftiga priser och njut av en produktgaranti på 100%. På bara några enkla klick kan du få produkten levererad till din epost. Vi står också till din tjänst med kostnadsfri teknisk support ifall det skulle behövas.

Windows 11

169,00 kr
159,00 kr
159,00 kr

Windows 10

169,00 kr
159,00 kr
159,00 kr

Enkelt och smidigt

Hos oss kan du enkelt och smidigt beställa Microsoft operativsystem på svenska med omedelbar leverans, dygnet runt. Vi erbjuder de efterfrågade produkterna och ditt köp av operativsystem kommer inte bara med en 100% produktgaranti utan också med det bästa priset och den support du behöver under installationen.
 

För att beställa ditt operativsystem, behöver du följa dessa steg:

1. Välj den önskade produkten.
2. Placera din beställning och följ stegen i kassan.
3. Följ den medföljande aktiveringsguiden via e-post och aktivera din produkt. 
 

Pålitlig support med kostnadsfri teknisk hjälp:

Vi erbjuder programvara för ett bra pris och snabb leverans, utöver det erbjuder vi även kostnadsfri teknisk support. Vi gör det enkelt och tryggt att inhandla ny programvara. Digital ska vara enkelt. Observera att vi endast säljer officiella utgåvor av programvaror. Våra nycklar kan verifieras online hos den ursprungliga utgivaren av programvaran. Du får alltid ett kvitto för ditt köp och alla våra online-leveranser är självklart fraktfria!
 

OEM eller Retail-version?

Vi erbjuder olika versioner av Microsoft operativsystem. Du kan välja mellan ett OEM-operativsystem från Microsoft eller en Retail-version. Med OEM är produktnyckeln bunden till moderkortet där det installeras. Det innebär att operativsystemet inte kan överföras till en annan dator.
 
Om du väljer en Retail-version kan du aktivera produkten på en dator och sedan överföra den till en annan dator om det behövs. Du kan inte använda den på två datorer samtidigt, men detta alternativ är användbart om du planerar att byta dator.