Om oss

På Spelkoder.se finner du produktnycklar till tv-spel och programvara till oslagbara priser! Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av produkter både för spelentusiaster och för de som behöver programvara för hemmabruk, studier eller professionellt arbete.
 
På Spelkoder.se strävar vi efter att leverera de bästa produkterna till de mest konkurrenskraftiga priserna. Vi förstår vikten av att erbjuda kvalitetsprodukter, därför garanterar vi 100% produktkvalitet och levererar den support du behöver för en smidig och tillfredsställande köpupplevelse.
 
Med vårt effektiva arbetssätt, utan något fysiskt varulager, kan vi hålla kostnaderna nere och ge dig de mest attraktiva priserna på produktnycklar för operativsystem, officepaket och till och med Windows servrar. Oavsett om du söker tidigare versioner eller de allra senaste uppdateringarna av programvaran, finns allt du behöver här i vårt omfattande sortiment.
 

Vilka står bakom Spelkoder.se?

Spelkoder.se är en del av Alexis Tech AB (org.nr: 559396-4744), vårt kontor ligger i Stockholm. Vi är passionerade spelare och teknikentusiaster som brinner för att erbjuda dig det bästa inom spelvärlden och programvara.
 

Kontakt

För att kontakta oss enklast nås vi på [email protected]. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med eventuella frågor eller önskemål.