Microsoft Officepaket

Hos oss hittar du det perfekta Microsoft Officepaketet för ditt hem, studier och arbete. Med ett brett urval av Office-paket kan du välja det som passar just dig. Vi garanterar 100% produktkvalitet och erbjuder de mest konkurrenskraftiga priserna i Sverige. Köp ditt Microsoft Officepaket idag och få det levererat till dig direkt!

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2016

Det perfekta Officepaketet för dina Behov

Våra Officepaket erbjuder de välkända programmen som krävs för e-post, dokumentredigering och presentationsarbete. Det har blivit en självklarhet att en vanlig dator ska vara utrustad med dessa populära program.
 
Teknisk support och snabb leverans
När du köper ett Microsoft Officepaket från oss får du inte bara ett förmånligt pris utan också en snabb och smidig leverans, dygnet runt. En enkel onlinebeställning hos oss innebär att programmet skickas till din e-postadress. Tydliga installationsinstruktioner medföljer.
 
Kom ihåg att välja ett Microsoft Officepaket som är fullt kompatibelt med ditt operativsystem. Notera också att det finns flera olika versioner att välja mellan. De senare utgåvorna har uppdateringar som kan vara mer eller mindre relevanta beroende på hur du planerar att använda programmen.
 
De standardprogram som ingår i våra Microsoft Officepaket är:
– Word
– Excel
– PowerPoint
– Outlook
 
Dessutom finns en mångfald av andra program som kan vara ovärderliga för professionella användare såväl som studenter och skribenter. Senare versioner av våra Officepaket inkluderar moderna verktyg som underlättar delning av dokument i molnet.
 
Våra paket innehåller även verktyg som är perfekta för projektplanering och organisationsbehov. Oavsett om du behöver Microsoft Office program för PC eller Mac, så har vi rätt lösning för dig. En fördel med våra Officepaket är att programmen enkelt kan uppdateras även om du har en äldre version.