Köpvillkor hos Spelkoder.se

1. Allmänna villkor

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla de avtal som du sluter på Spelkoder.se. Genom att beställa varor på Spelkoder.se accepterar du de allmänna villkoren. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras.

Alla priser på Spelkoder.se är angivna i svenska kronor, inklusive moms. Inga dolda avgifter, de priser som står gäller.

Alla spelkoder som säljs på Spelkoder.se är unika och oanvända.

1.1 Reservationer

Spelkoder.se reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida.

Spelkoder.se förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel på samtliga produkter

1.2 Tvist

Vid eventuell tvist kommer Spelkoder.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

1.3 Immateriella rättigheter

Webbplatsen och dess innehåll (Spelkoder.se) är exklusiva för Spelkoder.se immateriella rättigheter. Presentationen och allt material, inklusive varumärken, logotyper, konstverk, skärmdumpar, videos och domännamn som visas på www.Spelkoder.se skyddas av immaterialrättsliga lagar och ägda varumärken eller varumärken som tillhör respektive distributör.

1.4 Ändring i dessa villkor

Spelkoder.se förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor utan att meddela kunden i förväg. Alla beställningar följer de villkor som var gällande vid det aktuella köptillfället. Alla ändringar gäller omedelbart om inget annat har avtalats. De senaste villkoren kan alltid hittas på hemsida. Kunder kommer inte alltid att informeras om eventuella ändringar. Kunden behöver alltid läsa och acceptera villkoren innan ett köp genomförs.

2. Betalningsvillkor

Betalning på Spelkoder.se sker endast genom Swish för vår och kundens säkerhet.

3. Leveransvillkor

3.1 Orderbekräftelse

När vi har mottagit din beställning skickas det inom kort en orderbekräftelse till din angivna email. Där finns information om din beställning samt instruktioner. Kontrollera alltid din bekräftelse och tveka inte att kontakta kundtjänst om något känns oklart.

3.2 Leveranstid

Förväntad leveranstid ligger mellan 2-20 minuter men kan ibland dröja längre. Vid slut i lager kan produkt finnas hos leverantören. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera

3.3 Dröjsmål i leverans

Vi försöker vårt ytterska att leverera spelkoderna så fort det bara går, men ibland kan det bli fel. Ifall leveransen dröjer längre än beskrivet kontakta oss omgående så kan vi undersöka varför leveransen dröjer. Spelkoder.se tare inte ansvar för någon som helst skada som kommit till följd av att en aviserad leveranstid överskridits, ifall det dröjer kontakta kundservice. 

3.4 Leverans

All leverans är digital och sker till den email du angivit vid kassan, inga extra avgifter. Kontrollera alltid att du har angivit rätt email innan du bekräftar din order hos oss. Spelkoder som levererats till en felaktigt email adress ersätts ej. Dubbelchecka alltid din email innan du går vidare!

4. Retur- och avbokningsrätt

Enligt distansavtalslagen gäller inte ångerrätt vid köp av digitala spelkoder och nedladdningsprodukter eftersom det är en produkt som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Vi garanterar att alla spelkoder du köper på Spelkoder.se är äkta och fungerar. Läs mer i avsnittet “4.1 Garanti – 100% äkta, fungerande spelkoder”.

I fall vi inte kan leverera din beställning på grund av låga lagernivåer återbetalar vi det belopp som inte har kunnats leverera. Inga återbetalningar sker på grund av tekniskt fel i spelet, eller att spelet inte levde upp till dina förväntnignar, samt ifall systemkraven inte kan uppfyllas. Spelkoder.se kan inte hållas ansvariga för eventuella ändringar eller händelser som görs i spelet eller på speltjänsten efter att köpet genomfördes. Besök gärna http://systemrequirementslab.com/ innan du köper ditt spel så du vet att din dator/konsol klarar spelet. 

4.1 Garanti – 100% äkta, fungerande spelkoder

VI garaterar att alla spelkoder du köper från Spelkoder.se är äkta och fungerar. Men skulle du mot all odds få en icke-fungerande spelkod så kommer vi att ersätta den ifall det uppfyller våra villkor utan extra kostnad. Förutsatt att du kan bevisa att spelkoden inte har aktiverats/använts. Vid icke fungerande spelkoder från Spelkoder.se ersätts totala summan inom 4-6 dagar från att anmälan har mottagits av oss. Vid icke-fungerade spelkod kontaktar du kundservice. 

4.2 Återbetalning

Återbetalning för en spelkod betalas tillbaka till kundens konto inom 7 dagar.

5. Integritet och sekretess

Vi samlar in tidsbegränsade cookies. Den informationen som vi behåller är följande: Namn, Adress, Ort, emailadress. 

Läs mer på vår integritetspolicy, klicka här för att komma dit.

6. Företagsuppgifter

Spelkoder.se drivs av Alexis Tech AB

Företagsadress: Sköldungavägen, 13136, Stockholm

Org: 559396-4744