Office 2021 Pro PC – Installationsguide


Denna guide tar dig igenom processen att installera och aktivera Microsoft Office Professional Plus 2021 (PC).

Innan du börjar installationen, avinstallera eventuella tidigare Office-paket eller -program för att minimera risken för fel. Lär dig hur du avinstallerar program på Windows [här].


Installation

STEG 1:

Börja med att ladda ner Office-paketet från Microsoft genom att använda någon av länkarna nedan. Om ditt önskade språk inte finns i listan, ladda ner den engelska versionen och ändra språket senare i inställningarna.

Tänk på att du kan få ett meddelande om en "farlig fil". Om detta händer, klicka på pilen till höger om meddelandet och välj "Behåll." Denna varning uppstår på grund av den direkta   nedladdningslänken och är inget att oroa sig för.

STEG 2:

Öppna den nedladdade filen. Du bör nu se installationsfilen. Starta installationsfilen och följ instruktionerna på skärmen. Var tålmodig och avvakta tills Office-installationen är fullständigt genomförd.

STEG 3:

När du ser meddelandet “Du är klar!” är installationen slutförd. Klicka på “Stäng”

STEG 4:

Starta någon av Office-applikationerna som ingår i paketet. I detta exempel kommer vi att starta Word.

STEG 5:

När du öppnar Word dyker ett fönster upp som uppmanar dig att lägga till produktnyckeln. Ange produktnyckeln du har mottagit från oss via e-post. Office har nu aktiverats på din dator!

Behöver du fortfarande hjälp? Tveka inte att kontakta oss.